Tik tok... Tiden går...


Tik tok... Tiden går...


Tiden flyver afsted, mens #HAVKEBABBEN stadig står på land… Listen af projekter, før søsætning, er stadig lang.

Øverst på listen er sejldrevsmembranen, som vi gerne vil udskifte. Vi er gået i gang med projektet, men vi vil hellere samle hele forløbet i et særskilt indlæg. Som det så ofte er med bådprojekter, så bliver en opgave ofte til flere og det er også situationen med sejldrevsmembranen.

Vi satser derfor på en sen søsætning på en ikke fastsat dato. Planen er dog fortsat at kunne holde sommerferie til søs 😄

Apropos tik tok… #HAVKEBABBENs gamle skibsur har aldrig fungeret i den tid, vi har haft båden. Vi fik lavet et overslag på hvad det vil koste at reparere hos en urmager. Det ville blive omkring 400 kr, hvilket også er ca. prisen på et nyt batteridrevet skibsur.

Christoffer fik ved et tilfælde nævnt dette overfor hans gode ven Rasmus, som mente, at man sagtens kunne gøre det billigere, hvis man droppede mekanikken i uret. Rasmus fik derfor uret med hjem og frie tøjler til at udfolde kreativiteten.

I dag fik vi uret retur og vi er ELLEVILDE med resultatet! Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere #HAVKEBABBENs nye skibsur.

Mekanikken er pillet ud og urværket er nu batteridrevet. Viserne er speciallavet med 3D printer og herefter håndmalet. Detaljegraden er imponerende! Alt dette har Rasmus gjort i hemmelighed, så det var en kæmpe overraskelse at se to kebabber på viserne!

Det er verdens første og eneste #havkebab-ur! Vi glæder os til at vise uret frem til vores gaster og ikke mindst holde styr på tiden 🎉

Se også